Založ si blog

Špinavosti zločineckého systému USA

Ako celý svet vie, že Spojené štáty americké si postavili svoju dominanciu a úlohu policajta na svete. Tak sa správajú už celé storočia. Táto dominancia nebude trvať večnosť. Postupom času sa dostáva USA do područia ako ekonomicky, tak aj vojensky štátom ako Rusko a Číny. No kôň keď zdochýna tak kope a takto USA sa snaží udržať si moc nad svetom rôznym zločineckýmí akciami. Za tým účelom majú rozvetvené vojenské základne po celej zemeguli. Akonáhle sa niečo vo svete deje v neprospech USA, hneď nastupuje vojenská hrozba. Svedčia o tom vojenské zásahy v Kórey, Vietname, Kambodži, Kube, Číle, Venezuele a ďalšich štátoch, kde americky imperializmus zacítil, že sa vzmáha ľudovodemokratický systém, ktorý nezodpovedá americkému štýlu kapitalizmu. Mimo týchto príčin, kde napadli všade vojenskou silou bezbranný  štát, uplatňujú si vo svete diktát nadvlády nad nerastným bohatstvom ako je ropa a rôzne nerastné suroviny pre americký priemysel. Bohužiaľ primitívne vedenie Európskej Únie im k tomu pomáha za cenu vlastných strát v Európe, pretože americkí prisluhovači vládnu EU.

Americkej zločineckej politike sa celkovo darí plniť ich ciele, ktoré v rámci politiky riadenia sveta riešia svoje záujmy aj za cenu vyvražďovania civilného obyvateľstva, žien a detí, ako to dokumentujú posledné vojenské zásahy v Iraku , v Líbyi, Sýrii  a podobne.

Špekulatívny zámer USA bol dopredu vymyslený tak, že rozpútajú vojnu a nepokoje v týchto afrických štátoch, kde zdevastujú čo sa dá a vytvoria podmienky pre presídľovanie vojnou umorených obyvateľov  týchto afrických štátov do Európy, kde zaplavia Európu tzv. migračným spôsobom, čím oslabia európsky ekonomický a sociálny systém celej Európy a upevni si USA svoju dominanciu nad európskym kontinentom. To primitívne vedenie Európskej Únie nevie odhadnúť tie americké podrazy.

Celkom sa im podarila ďalšia skutočnosť, keď nasúkali na európsky kontinent a obzvlášť na východné hranice Európy vojská NATO, včítane nastolenia NATO na Ukrajinu, aby postupne oslabili Rusko, kde bolo americkým zámerom rozbiť Rusko a ovládnuť ich nerastné bohatstvo, na ktoré už dávno majú zálusk a pri tom odstrániť si konkurenta v oblasti vojenskej dominancie na svete. To donútilo Rusov rozpútať špeciálne vojenské ťaženia na Ukrajinu, kde Američania, spolu s európskymi vojenskými  štváčmi, zbraňami a inými prostriedkami podporujú Ukrajinu, ktorú neváhajú úplne zdevastovať. Však ich to nebolí, lebo to sa nedeje na americkom území. To nebolo vymyslené dnes, ale dávno pred vypuknutím vojenských problémov medzi Ruskom a Ukrajinou. To riešenie proti Rusku začalo už konkrétne majdanom v roku 2014, kedy v Kijeve sa vystriedalo celé vedenie USA s rôznymi sľubmi hlúpym ukrajinským politickým vodcom. Teraz na to dopláca iba ukrajinský ľud. Toto je výsledok ďalšej zločineckej politiky Spojených štátov amerických..

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.