Založ si blog

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev  bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným kapitálom. To sa čiastočne udialo ešte za trvania toho ožrala prezidenta Havla, za ČSR a potom korunu tomu všetkému dala mečiarová vláda v spolupráci s Čarnogurským, ktorý zničil tak výborne fungujúce poľnohospodárstvo na Slovensku za socializmu, keď sme v potravinách boli sebestační.  Celá ekonomika Slovenska bola úplne rozbitá a k tomu sa ešte odovzdali do rúk západného kapitálu všetky slovenské banky a poisťovne. To s odstupom času inak nie je možné nazvať ako ekonomickou genocídou slovenského národa. Časť ľudí na tomto rabovaní obrovsky zbohatla a zvyšok národa dostal sa do chudoby bez zamestnania a upadnutou životnou úrovňou.  Pýtam sa, toto ste nazvali právnym štátom? a kto je za túto genocídu zodpovedný? Samozrejme bývalí politici sú už ukrytí a sedia si doma a pohodlne užívajú rozkradnutý štát. Tí ktorí ešte ostali na zodpovedných miestach a zase predovšetkým právnici ešte zastávajú rôzne funkcie, sami sa dobre majú a im nezáleží na tom, kto v deväťdesiatych rokoch sa na úkor toho biedneho národa sa nabalil. To je v skratke história, respektíve možno to nazvať ako hystériu slovenského národa pri prechode od socializmu ku kapitalizmu.

Právnici vtedy si vydávali také zákony, aby na Slovensku vznikla čím skôr aristokracia, ktorá rozhodovala o bytí a nebytí slovenského národa. Zase samozrejme to boli predovšetkým právnici, ktorí doteraz ťažia a obohacujú sa. Národné podniky padali ako hrušky do krachu a konkurzu, čo právnici si na tom zgustli a zákonom si stanovili že z celkovej hodnoty podniku, čo boli veľké milióny, právni zástupcovia a vedúci konkurzov si brali z každej hodnoty majetku 10 %, čo sú obrovské peniaze.. Vidíte čo znamená právny štát v kapitalistickom poňatí? Tísíce podnikov, ktoré takto núteným spôsobom krachovali sa stali živnou pôdou a nadobudnutím  veľkého bohatstva právnikov, podvodníkov, ktorí majú o seba dnes a o svoje deti postarané do budúcnosti.

Nemôžem tomu uveriť, keď starší ľudia, ktorí si to ešte pamätajú, pripúšťajú, že  ako by to malo tak byť a mladí, ktorí to vôbec nezažili, majú vymývané mozgy od dnešných politikov, aký je to dobrý kapitalizmus, Produkujú pre mládež iba samé nadávky na bývalý režim socializmus. História to ešte spočíta, že vývoj spoločnosti sa dostal do spiatočky len preto, že kapitál doposiaľ vládne svetom. Národ bol v roku 1989 spochabený a nadšený bludnými rečičkami, uveril sprostým rečiam Havla ako sa bude mať národ dobre, tak toto sa udialo a stále deje tak, že máme dnes vyše 700  000 chudobných občanov na Slovensku a dovážame vyše 60 % potravín. zo západu, ktorí nás zdierajú teraz z kože. Mimo iného si zo Slovenska odvážajú miliardy do svojich domovských štátov a ožobračujú slovenský národ. Tak si teraz zaštrngajte kľúčmi akurát doma za dverami.

Bolo by možné ešte toho uvádzať hodne, ako sa pre majetky v deväťdesiatych rokoch zabíjalo a vraždilo, no v malom to ešte trvá doposiaľ a zase zo všetkého majú osoh právnici, lebo vraj je tento bordel „právny štát“..

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Koho je to zásluha, že máme na Slovensku vyše 700 000 chudobných občanov a vyše 200 000 bezdomovcov?

21.11.2023

Kapitalistický systém vytvára podmienky pre neustály nárast miliardárov vo svete a podobne to vyzerá aj na Slovensku. Neustále sa roztvárajú nožnice medzi bohatstvom a chudobou. Kto z vás si myslí, že to je v poriadku? Kto je vinný za neustály nárast chudobných dôchodcov, za nárast chudobných rodín s malými deťmi, za nárast bezdomovcov a podobne. Nedá sa hovoriť o vine [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.