Založ si blog

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov.  Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života  človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne pesticídy. Čiže stále a väčšej miere sa využíva chémia. Ľudstvo si takto vytvára podmienky pre samovraždu svojho života. Chémia sa dostáva nielen do potravín, ale výroby všetkého druhu výrobkov, ktoré novodobý človek používa, od hlavy po päty, všetko, čo na sebe máme, je výsledkom chemických procesov.. Už vidieť aj vizuálne prejavy na človeku samotnom. Ľudia sú vo vyššom vzraste ako napríklad pred sto rokmi, vypadávanie vlasov je už bežný zjav aj  u generácie najmä mužov 20, 25 ročných, národ priberá na hmotnosti, už v detstve môžme hovoriť o obezite a o dospelých už je to samozrejme. Jednou z príčin je aj obmedzený pohyb, ale predovšetkým udáva tón chémia.

Tu sa práve chcem pristaviť pri novodobom probléme rastu procesu spojeného s ľuďmi o  ktorých hovorí sa ako o inakosti čiže o LGBTI. Podľa môjho názoru tzv. inakosť vzniká v dôsledku nadmerného užívania nielenže jedál v ktorých je obsiahnutá chémia, ale užívajú najmä ženy rôzne chemické preparáty,pre skrášľovanie, rôzne prípravky pre odtučňovanie, stravovacie doplnky, a podobne   Ale čo najviac moderná doba pre ženy priniesla je používanie rôznych chemických prípravkov preto, aby neotehotneli. To spôsobuje v tele ženy neregulárne fyziologické procesy, ktoré aj geneticky vyvolávajú rôzne zmeny. Potom pri otehotnení sa prejavujú neregulárne, Tieto chemické procesy spôsobujú mimo iných ochorení aj nejakú rozdvojenosť pohlavia, či muža v ženskom tele, alebo ženu v mužskom tele. Je to nič iné , ako výsledok chemických procesov odohrávajúci sa už počas tehotenstva v tele ženy. Výsledkom je neustále sa zvyšujúci počet jedincov LGBTI čo považujem za chorobu  Tento trend prichádza nie z rozvojových, ale zo západných rozvinutých štátov, kde chemizácia sa dostala na vyššiu úroveň. To spôsobil tento novodobý kapitalistický režim, kde honba výrobcov za ziskami nemá už mieru a konzumná spoločnosť už nemá žiadne limity.

Nakoniec je možné konštatovať, že ľudská spoločnosť sa mení k horšiemu, vznikajú nové choroby a zvyšuje sa spotreba liekov,, narastá množstvo psychicky narušených ľudí a novodobá choroba ľudstva pod názvom LGBTI, ktorá sa každým rokom rozšíruje.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

Koho je to zásluha, že máme na Slovensku vyše 700 000 chudobných občanov a vyše 200 000 bezdomovcov?

21.11.2023

Kapitalistický systém vytvára podmienky pre neustály nárast miliardárov vo svete a podobne to vyzerá aj na Slovensku. Neustále sa roztvárajú nožnice medzi bohatstvom a chudobou. Kto z vás si myslí, že to je v poriadku? Kto je vinný za neustály nárast chudobných dôchodcov, za nárast chudobných rodín s malými deťmi, za nárast bezdomovcov a podobne. Nedá sa hovoriť o vine [...]

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.