Založ si blog

Šialenstvo o kandidatúre Čaputovej

Mainstreamové média a krikľúni denníkov N a SME spolu s progresívcami sa už vyše týždňa nevedeli dočkať akú správu prinesie “ jej veličenstvo “ Čaputová, či bude opäť kandidovať na prezidentský post. Všetci jej fandovia a kaviarenskí povaľači sa majú pokakať, že ich hviezda nebude svietiť ďalších 5 rokov.
Povedzme si najprv akým podvodom prišla do funkcie prezidentky. Či sa pamätáte ako v jednej bratislavskej kaviarni sa stretli Matovič, kandidát Mistrik a Čaputová za jedným stolom a ako je známe, že Matovič vždy vymyslí nejakú búdu, ktorú nakoniec presadil. Dohodli sa, že tesne pred voľbou prezidenta Mistrík stiahne svoju kandidatúru a všetkých svojich prívržencov pretiahne na stranu Čaputovj. Tak Čaputová získala množstvo voličov, čo jej stačilo pri porovnávaní sa s konečnou platnosťou proti kandidátovi nenávideného SMERU liberálmi Ševčovičovi. Tak z obyčajnej nepopísanej a neskúsenej nejakej kdesi zastrčenej právničky zo skupiny Via Uris podporovanej finančne sorošovou nadáciou sa zrazu stala slovenskou prezidentkou.
Dosť na to, že táto politicky nezrelá osoba na tento post nemala predpoklady a tak sa aj chovala po celý čas jej pôsobenia v prezidentskom úrade. Tej osobe stačilo sa iba pekne obliekať, pozývať na štátne návštevy rôznych zahraničných papalášov, poriadať hostinky, chodiť do zahraničia na rôzne návštevy a slúžiť západným mocnostiam, predovšetkým presadzovať americké záujmy na Slovensku. Výhradne sa angažovať pre zničenie Ruska a prednosť dávať záujmom Ukrajiny pred vlastným slovenským národom. Pre vlastnú krajinu a jej obyvateľov neurobila absolútne nič, len sem tam sa prišla pozrieť do nejakej nemocnice, pohladkať hlavy pacientom alebo navštíviť rómske etnikum, aby sa zaskvela pred „babkami demokratkami“, ale pre to, že sa slovenský národ ocitol ako najchudobnejšia krajina EU nepodnikla absolútne nič. No za 15, či 16 tisícový plat mesačne neurobila žiaden užitočný čin pre slovenských občanov. Životnou úrovňou, že sme sa ocitli na chvoste EU, ju ako prezidentku absolútne nezaujímalo. Odložila predčasné voľby zámerne o 10 mesiacov po rozpade vlády, upevnila postavenie svojej strany „Progresívne Slovensko“ pre jej zvíťazenie v nasledujúcich parlamentných voľbách. To nie je prezidentka všetkých ľudí na Slovensku, ale ako straníčka a bývala šefka strany progresívne slovensko. Tak sa chovala po celý čas jej pôsobenia na prezidetskom poste. Rozdelila slovenskú spoločnosť na dva tábory a aj za pomoci televíznych spoločností a jej prislúhovacích denníkov sa dostala do situácie, že na ďalšie obdobie by túto funkciu nezvládla a tak rezignovala. Tá osoba na post prvej osoby štátu nedorástla. Prázdne reči ktoré viedla o čomkoľvek a najčastejšie o Ukrajine, kde s jej požehnaním poslali sme na zabíjanie a devastáciu Ukrajiny všetky rezervy naších zbraní a teraz je treba nakupovať za obrovské peniaze ďalšie a hádajte od koho? Samozrejme od Ameriky, aby zbrojný priemysel Ameriky dobre fungoval. To je nosnou témou Čaputovej a podlízavou činnosťou americkému zločineckému systému, ktorí priviedli Rusko do bratovražednej vojny počnúc majdanom, ktorým potrebovali Ukrajinu ako hrozbu pre zničenie Ruskej federácie. Takto Čaputová sa preslávila podporou zločineckému americkému systému, čo sa zapíše do histórie Slovenského štátu ako čierny fľak s Čaputovej menom. Bežní ľudia, ktorí nevedia čo je globálny politický systém a najmä ovplyvňované „babky demokratky“, ktoré politike nerozumejú, vidia iba pekne oblečenú a vyčesanú dámu, ale jej protislovenskú činnosť nie sú schopné pochopiť. Konečne sa Slovensko zbaví najhoršieho prezidenta v histórii novodobého štátu.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.