Založ si blog

Kanaďan Nicholson ako záhadná persona, alebo špion na Slovensku ?

Pred časom iba tak náhodou prišiel na Slovensko kanadský občan Nicholson. Za krátky čas stíhol sa aj oženiť „náhodou“ s profesionálnou političkou strany SaS, ale po krátkom čase sa dokázal aj rozviesť a bez akejkoľvek stopy opustiť Slovensko a utiahnuť sa kdesi v Kanade už ako radový občan Kanady, ktorý sa zrazu stal opatrovateľom starších ľudí. Aký ten človek mal cieľ na Slovensku? Za jeho pobyt na Slovensku sa prikmotril k viacerým významným najmä politickým osobnostiam ako učiteľ angličtiny. Bola to predovšetkým významná právnická osobnosť pán Valko, ktorý po tom ako bol žiakom angličtiny pána Nicholsona, bol zavraždený doposiaľ neobjasnenou smrťou. Pán Nicholson sa pohyboval v kruhoch vysokej slovenskej politiky ako manžel političky, ktorá výrazne stále vystupovala v mene strany SaS a hlavne bola stále namierená proti strane Smer.-SD a najmä proti Robertovi Ficovi, najprv ako poslankyňa NR SR a neskôr ako poslankyňa EU v Bruselu. Jej mnanžel Nicholson mal všetky informácie o politickom i zákulisnom živote na Slovensku z prvej ruky. Ozaj, kto to bol ten človek? vyzvedač?, špión? alebo ešte zaujímavejšia osobnosť, ktorá sa ponevierala všade tam, kde sa diali mimoriadné veci, napriklad vražda pána Válka i vražda novinára Kuciaka a jeho priateľky. Majú tieto vraždy niečo spoločné s menom Nicholson? Doposiaľ sa nepotvrdilo to, kto tieto vraždy objednal, prípadne uskutočnil. Je ale zaujímavé, že Nichholson sa akosi priplietol k obom vraždám. Ako to, že sa stačil tak rýchlo rozviesť a v priebehu týždňa po Kuciakovej vražde sa zdekovať do Kanandy?
No naši vyšetrovatelia sa stále uberali len asi blúdnou cestou. Najprv po tlaku zo strany Kisku a jeho nedonoseného kolegu , právnika Šeligu pod taktovkou Matoviča a spol sa rozpútal obrovský protivládny protest, že to zavinila vláda Smeru so spoluprácou talianskej mafie, čo sa ukázalo ako iba klam a podraz proti vláde. Aký vzťah bol medzi Nicholsonom a Lipšicom, keď obaja sa motali pri oboch vraždách? To nikto neskúmal. Komu vlastne novinár Kuciak prekážal, keď som naposledy ho videl prednášať a ukazovať na tabuli vzázomné vzťahy aktérov v kauze „Panama Papers“ ? Tento problém bol vynechaný. No úmyselne, či náhodou? Nikto si nepoložil ani otázku, priečo tak s veľkým tlakom bol presadzovaný Lipšic Matovičom za špeciálneho prokurátora, keď nikdy žiadnym prokurátorom nebol? urobil bezpečnostnú skúšku poedvodom? Kde hľadať spojitosť medzi Nicholsonom, Lipšicom a Matovičom, ktorý silou mocou tlačí do väzby straníkov Smeru? a v spojitosti s Kočnerom? Je tu veľa záhad, ale vyšetrovatelia ako barani sa dali iba jedným smerom, čo doposiaľ neuspeli. Prečo? Sú to všetko iba náhody? Prosím, posúďte sami.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.