Založ si blog

Už by mal odísť ten nórsky smrad šéf NATO Stolstemberg s jeho židovskou lobby

Ten nórsky smrad, ktorý velí NATO je tak zákerný človek, ktorý za asistencie americkej židovskej lobby hľadá neustále nepriateľov  vo svete, aby neustále vyvolával napätie vojny. Neustále mu haraší v hlave Rusko a Čína. Preto naháňa aj všetky európske štáty, aby vynakladali obrovské prostriedky na zbrojenie. Stále apeluje Krymom. Však keby si Rusko nevrátilo späť darovaný Krym, už dávno sa Ukrajina dohodne s USA a NATO vybudovať v Sevastopoli na Kryme svoju vojenskú základňu.  Boh osvietil Putinovi rozum, že včas si Rusko vrátilo Krym.

Amerika si už nepamätá, že pod vojenskou hrozbou anektovali si územie 5 štátov od Mexika a taktiež anektovali si Havaj. To nebolo nič? Nehovorím o tom, koľko zbytočných vojen vyvolali vo svete za minulé i terajšie storočie. Tak kto je tu hrozbou?

Teraz má NATO novodobé plány ako obkolesiť Rusko zo všetkých svetových strán a vybudovať ďalšie vojenské základne, ako to urobili posledne v Kosove. Pod rúškom znížiť stavy amerických vojsk v Nemecku zo stavu 58 000, urobia to tak, že 30 000 z nich presunú do Pľska, čiže bližšie k Rusku. čo je horšia politika ako Hitlerova.. Sám Stolstenberg vyzerá presne ako ESESÁK, len mu nasadiť nemeckú uniformu.

Neustále hľadať nepriateľa, to je šialené. Poznali sme čo je to svetová vojna, no Američania ju nemali a potrebujú ďalšiu vojnu v Európe. Lenže sa obávajú Rusov aj Číny a dokonca Severnej Kórey. Keby sa nebáli, už dávno  je vyvolaná vojna v Európe, buď prostredníctvom vyvolaných nepokojov na Ukrajine a posledne v Bielorusku. Už dávno nemali odbyt zbraní okrem predaja Saudskej Arábii, Izraelu a ďalším štátom vo svete.

Zase si nájdu nejaký motív, ako bolo v Iraku, kde pod rúškom klamstva zničili Bagdad a státisíce nevinných ľudí, kde bolo množstvo žien a detí. Doposiaľ za to nikto nebol potrestaný, ani bývalý prezident Bush, ani jeho prísluhovači.Samozrejme sami  seba súdiť nebudú, lebo celá zlodejská západná Európa drží so zločincami.

..Špinavá zločinecká politika USA a NATO hrozí vojnou. Preto ľud by sa mal postaviť šéfom NATO aj proti vojnovej politike  USA.

 

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.