Založ si blog

Kto verí klamstvám o americkej a západoeurópskej demokracii, je slepý a hluchý

Množstvo vojnových zločineckých invázii Spojených štátov amerických do rôznych štátov sveta nemá obdoby v histórii. Milióny povraždených civilných obyvateľov a najmä malých detí krvavými rukami každej americkej vlády a každého amerického prezidenta počas celej histórie nemožno inak nazvať ako imperialistickú zločineckú činnosť. Počnúc vyvražďovaním a masakrou miliónov Indiánov, pokračovaním dovozom 10 až 15 miliónov čiernej pleti otrokov z Afriky pre nútené práce s ich zotročovaním a vraždením za malé priestupky. Bolo bežné upálenie za živa, nastoknutie na koly, odrezanie jazyka, údu, uši, ukrižovanie, pochovanie za živa apod. Trvalo to od 16. do polovice 18. storočia. V okovách prevážaných ako zver do „tzv. demokratickej“ Ameriky, pri čom množstvo ich uhynulo počas plavby. Bola to ozaj honba na černochov ako na zver. Podobne sa môžu chváliť s „tzv. demokraciou“ všetky západoeurópske štáty, počnúc Anglickom, Holandskom, Belgickom, Španielskom, Talianskom, Portugalskom i dokonca Nemeckom, ako sa správali k domorodým obyvateľom ako kolonisti Ázijských a Afrických štátov. Španieli a Portugalci rabovali a vyvražďovali obyvateľov Inkov a Aztékov celej Južnej Ameriky. To robili aj „demokrati “ Francúzi. Tak napríklad vo francúzskej časti Haiti bolo za 50 rokov, do roku 1788 dovlečených 2.2 milióna otrokov a zostalo z nich 500 000. Tak ťažili aj kráľovské rodiny Anglicka a šľachta ostatných štátov západnej Európy, ktoré teraz sa bijú do pŕs za ľudské práva. fúúúúj, z toho sa chce iba zvracať. Doposiaľ sa nevzdávajú kolónii, z ktorých ťažia teraz sofistikovaným spôsobom.
Spojené štáty americké už dlhodobo podnikali vojenské intervencie do rôznych štátov Južnej Ameriky, či to bola Kuba, Chile, Haiti, Argentína, Paraguaj, Panama, vojensky si privlastnili havaj a dokonca si rozkúskovali Mexiko, kde USA násilne zobrali 5 mexických štátov.
Následne vojny vo Vietname, Kambodži, Kórey, kde povraždili ďalších vyše 10 miliónov obyvateľov, kde zápalnými zbraňami uhorelo množstvo žien a detí.
Najnovšie milióny obetí provokatívnych vojen v Iraku, Lýbii a najmä posledne v Sýrii, kde z nádhernej zemi zruinovali všetko čo sa len dalo a mimo mŕtvych muselo opustiť vlastnú krajinu ďalšie milióny utečencov. Pod zámienkou nejakej americkej “ demokracie“ musia byť zavraždené milióny ľudí a ďalšie musia trpieť bez rúk a nôh, nehovoriac o malých detí, ktoré sú poznačené vojnou a bez domova.
Keď toto nevidia naši americkí prismrdávači, politici ktorí sú najmä zo Sulíkovej strany SaS, ako Korčok, Klus, Baránik, Juzzyca, Zemanová ,Dostál, Osuský a ďalší. Že títo ľudia nemajú oči v hlave, že nevidia tie zverstvá, ktoré Spojené štáty a tzv.“ demokratické“ štáty západnej Európy napáchali za celú históriu. Že sa nehanbia blamovať obyvateľov Slovenska.!! Američania teraz ako policajt sveta majú 120 vojenských základni po celom svete, dokonca druhu najväčšiu v Kosove, aby vojensky hrozili opäť ľudstvu na zemeguli. Hlavne majú namierené proti Rusku, ktoré teraz nejakými sankciami potrebujú ho postupne zničiť a ukoristiť jeho nerastné bohatstvo. Ľuďom na Slovensku je treba hovoriť pravdu o zločineckej organizácii NATO, kde sa pod jej jarmo dostalo aj Slovensko vinou špinavej hry politikov za vládnutia Dzurindu a ktorú má USA pod kontrolou. Politicky nevyspelý a neskúsený slovenský národ urobil pri hlasovaní do NATO obrovskú chybu, ktorá škodí doposiaľ slovenskému ľudu.
Ľudia, neverte týmto politikom, ktorí z hľadiska svojho prospechu klamú slovenský národ.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.