Založ si blog

Ako špekulujú predstavitelia koalície

Matovič je tak sebavedomý a myslí si, že je jediný správny človek na poste premiera vo vláde. Ten má podporu takmer všetkých svojich oviec v Národnej rade. ktorí sú radi, že majú dobré fleky s dobrými príjmami. Oni ho vraj podržia, lebo je ich mnoho.
Sulik je starý harcovník, ktorý si je vedomý, že keď odíde z vlády tak na to nedoplatí. V prípade predčasných volieb je si istý, že bude mať dobré preferencie a počíta s tým, že úspešne sa spojí a vytvorí novú vládu s Pellergrínim, prípadne so stranou PS, alebo so Sme rodina. Pellergríny už pred časom nadbiehal Sulíkovi vo viacerých televíznych reláciach. Pellergrínimu nebude vadiť, že zdradí svoj názov sociálnu demokraciu a spojí sa aj s čertom.
Remišová svojím vystupovaním si je vedomá, že získa viacej voličov pre stranu Za ľudí. A tiež odstránením Matoviča a Sulika z vlády si myslí, že jej preferencie stúpnu. Ona je istá, že obstojí v tejto vláde bez Matoviča, alebo v aj budúcej vláde po predčasných voľbách.
Kollár je najšpinavejší špekulant a podvodník z tejto koalície. Má to z mladosti, keď pôsobil podľa mediálnych tvrdení ako šmelinár a priekupník drog, či striebra a okrem svojho zbohadnutia, naučil sa od svojich zavraždených kamarátov z podsvetia ako dosiahnuť najvyššie posty v štáte. Ten by bol najradšej, keby Matovič dovládol. Pre neho Matovič nie je žiadny problém. Taký pôst, ktorý teraz má mu veľmi vyhovuje, prečo by si mal to škrabať. V prípade predčasných volieb nevie či by sa strana Sme rodina vôbec dostala do parlamentu.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.