Založ si blog

Ako vedenie diskusiu o najväčšom Slovákovi moderátor Chrappa ?

Samozvaný bradatý primitív Chrappa ako náboženský fanatik si osvojil hodnotenie súťaže o najväčšom Slovákovi v rámci televízie RTVS. Tento človek posledne hodnotil bývalého prezidenta Československa Judr. Husáka. Ešte ani nezačal a už s nejakou pomstou naznačil podľa neho množstvo negatívov, lebo bol členom KSČ a zastával okrem iného funkciu prezidenta za socializmu, čo tomu bradatému náboženskému fanatikovi nešlo po srsti. Ako moderátor má za povinnosť iba klásť otázky a nie otierať si hubu o človeka, ktorý pre slovenský národ toľko vytrpel. Ten primitív si k hodnoteniu Husáka prizval aj ďalšieho náboženského fanatika Mikloška, ktorý omieľal množstvo hlúpostí tak, ako sme u neho zvykli. Ten v živote dosiahol iba to, že zverboval hlúpe ovečky na sviečkovú manifestáciu, lebo na iné nemá. Ten človek nemá žiadnu súdnosť, keď si myslel, že ľudia ho zvolia napr. za prezidenta. Okrem predsedu KSS pána Hrdličku, ktorý urobil prierez Husákovým životom, pozval ten úbohý moderátor ešte aj nejakého českého, vraj historika zoologickej záhrady, ktorý sa v ničom nevedel zodpovedne vyjadriť, len kecál dve na tri. Keby ste počuli tie primitívne názory, tak odpadnete. Tak sa niesla celá diskusia, ako pošpiniť Husáka ako človeka, ktorý zažil ťažký život od chudobného detstva, cez dlhodobé väzenie, organizovanie Slovenského národného povstania až po prezidentovanie bývalého Československa, atď. Zo všetkých mrmlákov, ktorých sme mali po roku 1989 za prezidentov, včítane ožrana Havla bol najlepším a najdlhšie fungujúcim Slovákom v prezidentskej funkcii. To ale si taký Mikloško nemôže pripustiť, lebo jeho náboženský fanatizmus mu nedovolí, keď Husák mal iné ideologické názory ako fanatik Mikloško. Nuž ku všetkým ostatným navrhovaným na najväčšieho Slováka bol prejav úcty, zvýrazňovania zásluh, atď, len tu sa zmocnili porotci nadávok a bodali ako supy. Z tamojšich prísediacich nikto Husákovi nemôže ani do šľapaje vstúpiť, nie to ho opľuť, ako to urobil „svätý“ Mikloško. Bola to hnusná diskusia aká samozrejme vyhovuje dnešnej propagande.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.