Založ si blog

Obludné zvyky a predpisy anglickej kráľovskej šľachty

Je absurdné, že doposiaľ, t. j. až do 21. storočia trvá takmer tisícročná história vlády dinastie anglickej šľachty. Pri tom Anglicku a tiež Spojeným štátom americkým vadilo dlhodobé vládnutie Husaina v Iraku, Kadáfiho v Lýbii, Asada v Sýrii, ba dokonca viacročné prezidentské účinkovanie Lukašenka v Bielorusku, poťažne Putina v Rusku. Táto anglická šľachtická zberba už dávno mala zaniknúť, no hlúpy anglický národ túto šľachtu ešte oslavuje, namiesto toho, že šľachta na národe sa priživuje a žije z ich daní a daní vyše 50 štátov Commonwealthu, ktoré doposiaľ anglická kráľovna ovláda. Okrem Indie, Austrálie, Nového Zélandu, Kanady, patria tam aj mnohé ostrovné štáty Karibiku a niektoré černošské štáty z Afriky.
Tá zhnitá šľachta si vymyslela rôzne vyznamenania, svoje vojvodstvá a každý člen rodiny, včítane každej nevesty je nejaký vojvoda a vojvodkyňa. Je to úžasné, aké rôzne vyznamenania a rády si vymysleli, dekorovanie od hlavy až po päty rôznymi mašľami, stuhami, medailami a rôznofarebnými uniformami, chodia ako ovešaní tajtrlíci, alebo ako ovce so zvoncami, len aby dali svojim poddaným najavo svoje velikášstvo a nadradenosť. Vymysleli si pre každého „šľachetný pôvod“ a nejakú „modrú krv“, len aby prejavovali ich výsostné postavenie nad národom. Dokonca si vymysleli nejaký „podväzkový rad“, čo je unikátna absurdnosť. Už sa to začne kývať so šľachtou, ako to začalo s princom Harym a jeho manželkou Megan, ktorá im nepasuje, lebo nemá „šľachetný pôvod“. Časom sa táto naškrobená šľachtická rodina rozpadne do zabudnutia.
Možno mnoho ľudí ani nevie, že anglická hymna nie je o anglickom ľude, ale iba o kráľovnej. V celej hymne sa opakuje iba to, aby kráľovná vládla a nech žije kráľovna. Som zvedavý či zmenia anglickú hymnu, keď zomrie tá stará bosorka Alžbeta, (či Erža) a na trón zasadne muž.
Trápne divadla, ktoré predvádzajú pre hlupákov, by už mali skončiť. Hrady, kaštiele a letné sídla, či nejaké vojvodstvá nechať do rúk ľudu, zlatý kočiar a mnohé cennosti speňažiť a nakŕmiť chudobné rodiny, včítane množstva trpiacich bezdomovcov. Samozrejme to celé divadlo podporujú predovšetkým LORDI, ktorých kraľovna dekoruje a hlavne ťažia z toho televízia, časopisy a ostatné média, ktoré majú obrovský biznis a zisky.
Týmito divadelnými predstaveniami, či už spojené so svadbami, úmrtiami, alebo s inými ich výročiami ovplyvňujú žiaľ aj ostatný svet, včítane Slovenska. Aj slovenský národ má rád divadla. Ale plakať a smútiť za nejakým na tisíce kilometrov vzdialeným šľachticom mi pripadá scestné. Ako Ta3, tak aj ostatné televízne sstanice na Slovensku, ktoré sú naviazané jednak na CNN, prípadne iné západné televízie sa pretekali s vysvetľovaním, aký veľký význam mál zomrelý Philip pre Slovensko. Už sme omnoho bohatší každý z nás, lebo prišla pred časom tá bosorka na návštevu Slovenska. Skoro sa mal každý pokakať. Neboli to iba rozprávky pre deti, ale je tu celá skutočnosť vlády šľachty as poddaných.

Toľko krívd, utrpení a zločinov  po celom svete, čo napáchala táto šľachta pri ich kolonizátorskom ťažení, nikdy z nich nezmyje žiadna  modlitba, žiadne náboženské procedúry. ktoré predvádzajú národu ako divadla. Aj doposiaľ pod vizitkou  Spojeného kráľovstva (UK) ťažia a ryžujú z biednych bývalých kolónií, ktoré majú pod svojou správou.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.