Založ si blog

Staré kauzy zabudnuté, nové pribúdajú – pes breše a karavana ide ďalej

Kam len speje ten marazmus na Slovensku? Množia sa neustále nové a nové kauzy. Prečo? Tento súčasný spoločenský systém, ktorý tu vládne už 30 rokov umožňuje špekulácie, podvody, krádeže, tunelovanie, vydieranie, dokonca aj vraždy. Hlavným motívom je honba za majetkami. Právo sa stalo politickým nástrojom a mocou na ovládnutie jedného politického zoskupenia druhým a beztrestné nabaľovanie majetkov. Tento zločinecký systém je doménou vo všetkých vraj „demokratických „, čiže v kapitalistických krajinách, kde vláde súkromný kapitál. Toto je hlavnou príčinou všetkých káuz.
Za 30 rokov sa narodilo množstvo káuz, z ktorých veľa je už premlčaných, veľa zabudnutých a už sa ani nespomínajú, nie že by boli niekedy vyriešené. Aktéri, ktorí zbohatli sa nám iba smejú a užívajú si luxusného života na úkor slušných občanov Slovenska. Kto a kedy vyrieši kauzy, ktoré sa stali pred časom? Spomeniem iba niektoré ako :
– Kupónová privatizácia (1992)
– Divoká mečiarovská privatizácia
– Privatizácia trans-petrol
– Privatizácia SPP
– Kauza nafta Gbely
– Platinové sitka
– Technopol
– Diamantová baňa
– Sasanka
– Predané letisko Bratislava
– Gorila
– Predaj energetiky cudziemu kapitálu
– Zlikvidovanie slovenských priemyselných podnikov a poľnohospodárstva, atď, atď.
– Nehovoriac o všetkých posledných zlodejinách a podvodoch v oblasti súdnictva s prepojením na oligarchov a politické špičky.
Je zarážajúce, že v tomto slovenskom marazme, za krádeže miliónov nikto nenesie zodpovednosť, ale keď niekto ukradne čokoládu, tak ide do basy. Je to výsmech tomuto kapitlistickému zriadeniu, kde zákony hrajú iba pre bohatých.
Kto je na Slovensku zodpovedný za toto svinstvo, ktoré za 30 rokov sa tu deje? Za čo sú zodpovední všetci politici počnúc tými, ako sú Mečiar, Dzurinda, Slota, Mikloš, Gašparovič, Bugar, Fígeľ,Radičová, Fico, Kaliňák, Počiatek, Trnka, Kiska, Sulík, Matovič, Čarnogurský, Kováč, Danko, Maklchárek, Rusko, Lipšic, Kukan, Kaník, Paška, Zajac a mnoho ďalších, ktorí využívali svoje politické funkcie na obohacovanie sa na úkor čestných ľudí. Politici bez zábran uvalili Slovenský národ do chudoby, vyhnali státisíce slovenských občanov do zahraničia si hľadať prácu a pripravili pôdu pre ovládanie Slovenska zahraničným kapitálom.
Prosím vás, čomu sa tu dá veriť, keď slovenský občan už stráca nádej na normálne fungovanie štátu. Nikto a nikdy nevyšetrí ten hnoj, ktorý sa napáchal za 30 rokov existencie kapitalizmu na Slovensku Bohu žiaľ.!!!

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.