Založ si blog

Ako sme zapredali Slovensko pri vstupe do EU

Áno, bolo to za predsedu vlády Mikuláša Dzdurindu 1. mája 2004. Práve je tomu už 15 rokov, kedy slovenský ľud bol podvedený našou vlastnou vládou. Pred referendom sa vláda nepriznala slovenskému národu, aké podmienky muselo Slovensko sľúbiť západným kolaborantom a vydieračom. Vláda omámila národ vraj „výhodami“, ako bude možné chodiť do zahraničia pracovať, študovať, aké investície nám prinesie západ na Slovensko a podobne. Lenže zabudli národu povedať aké podmienky západní špekulanti a vyslanci EU požadovali od slovenskej vlády.
1. V prvom rade, aby sme obmedzili výrobu energií a poťažne sprivatizovali naše strategické podniky tak, aby sme odovzdali podiely energetického priemyslu zahraničným privatizérom.
2. Aby Slovensko sa zrieklo vlastných bánk a poisťovní s tým, že nahradia naše banky a poisťovne bankami západných štátov.
3. Ďalšou podmienkou bolo obmedziť na Slovenku výrobu cukru a iných potravinárskych produktov s tým, že nám budú dovážané zo západu.
4. To isté bolo naplánované s našimi pivovarmi, výrobňami čokolády a pod.
5. Zavesili nám podmienku vstupu do NATO
6. Obmedziť stavy hovädzieho dobytka a najmä kráv, so zámerom dovážať lacnejšie maslo a mäsové produkty zo západu, čo najmä minister financií Mikloš úpenlivo presadzoval. Samozrejme je predpoklad, že to bolo za nejaký bakšiš.
Takto postupne sme zapredali Slovensko západnému kapitálu pod nevinným rúškom vstupu do EU. Tak priviedli títo vládni páni náš národ k nezamestnanosti, k odchodu našich ľudí na západ vykonávať najťažšie práce a najmä tisícov našich žien ošetrovať, respektíve utierať zadky západným kapitalistom. Spýtajte sa prosím bývalého premiera Mečiara ako to bolo, tak prevrátite oči.
Nasúkali nám mimo prísunu montážnych dielni automobilov, stovky západných obchodných reťazcov, bank a poisťovní, ktoré doposiaľ ťažia zo slovenského ľudu obrovské miliardy s odvodom finančných prostriedkov do zahraničia.
Čo sa týka zahraničného štúdia, samozrejme je to predovšetkým výhrada pre solventných jednotlivcov. Deti tých, ktorí ledva vyživia svoje rodiny, nemajú nádej sa dostať na vybrané štúdia do zahraničia. Sú to detí prevažne politikov, oligarchov a zazobaných hercov.
Politikom a tzv. podnikavcom, ktorým za súčinností západného kapitálu sa umožnilo si budovať víly v zahraničí, premávať sa po mori súkromnými jachtami a pod. To potrebovala slovenská šľachta. !!!
Eurofondy sú len rozdielom medzi tým čo Slovensko do EU odovzdáva a čo späť prijíma. Ten rozdiel je možno 200 miliónov a nie miliardy, ako nám vešajú na nos eurohujeri. Ale nás ošklbávajú západné banky, poisťovne, firmy a supermarkety o miliardy ročne. Tak prečo nás tie politické krysy zavádzajú?
Taktiež pri vstupe do EUROZÓNY nás ošklbali mimoriadne. Podľa oficiálnych prepočtov malo jedno euro predstavovať niečo vyše 20 slovenských korún. Avšak západoeurópski bankári a gangstri nám prisúdili 30,160 korún za euro. Okradli nás o ťažké miliárdy a Ficová vláda s tým súhlasila!!! Nie je to ďalší podraz?
Slovenský bežný človek necíti nič dobré, čo vstup do EU priniesol. Zničili nám naše potravinové zdroje a sme stále druhotriedny štát vo všetkých smeroch. Z EU sa stala Nemecko-Francúzska ríša. 90 poslancov v europarlamente s každom z týchto štátov našich 13 nás ubijú ako len chcú. Nemáme žiadnu šancu. Len drina so sklonenou hlavou pred európskymi mecenášmi nám zostala. Na Slovensku nastalo novodobé otroctvo a doslova novodobá kolónia a nie rovnocenný člen EU. Poslúchať na slovo ako cvičené psy majiteľa. Ešte aj zákony EU sú prednejšie pred našimi zákonmi. Len si zoberte, že europoslanci majú mesačné príjmy 10 až 20 tisícové platy a kde je ešte generalita, kde každý má ešte 10 až 20 poradcov. Sú vôbec normálni, že slovenská rodina má pri tom mesačný príjem 350 eur? Tak nám pomáha EU?!!!
O akú to ochranu slovenského človeka to hovoria politici najmä z Kiskovej, Matovičovej, Ficovej i ostatných strán? Tí len kecajú v televízií ako eurohujer poslanec Valášek z Kiskovej strany a omieľajú nezmysly, ako nám EU pomáha. Dokedy ešte nás budú oblbovať a vymývať nám mozgy?

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.