Založ si blog

Hyenizmus

Aká spasonosná myšlienka sa zrodila v zdegenerovaných hlavách našich politikov, usporiadať čurbes pre bezdomovcov na hrade v čase štedrého dňa týchto Vianoc. Spoločne ministri, poslanci, herci, speváci, už len ten najoddanejší priateľ ľudu, úžernícky bos prezident Kiska tam chýbal. Ten však ako najkrajší narcis musel ísť pohladkať detí v nejakom útulku na Východnom Slovensku, aby získal ovečky na svoju stranu, ako najlepší prezident na svete. Naši politici prišli na hrad pogratulovať bezdomovcom za to, že oni z nich urobili bezdomovcov a pri tom sú v plnom rozsahu zodpovední za ich neutešenú situáciu. V luxuse žijúci politici spolu s hereckou chamraďou sa išli vystatovať, spievať a tlieskať im. Však je to totálna hanba tomuto systému a tým zlodejom, čo pripravili týchto úbohých bezdomovcov o nárok na normálny slobodný ľudský život. Ako politici dodržujú ústavu, ktorá má zaručovať slobodu človeka a spokojný ľudský život? Toto malo znamenať starostlivosť o ľudí bez domova? Čo ste urobili preto, aby bezdomovci u nás neboli? Každému psovi, ktorý je na ulici sa národ snaží dať nejaký útulok, aby nezomrel na ulici, ale človeka môžete nájsť v tuhom mraze na lavičke v parku, alebo v podchodoch, pod mostom, v kanáloch atď, ale na človeka kašlete. Prednejšie sú psy a mačky. Veľmi ťažko mi je pozerať na týchto chudákov, ktorí prišli o ľudskú dôstojnosť. Každým dňom pribúda takýchto chudákov viac. Len samotnej Bratislave je ich vyše 2 500. A čo celé Slovensko? Tie politické a herecké hyeny, ktoré sa ohadzujú miliónmi ešte sa aj v televízii prihovoria na hrade, ako dbajú o bezdomovcov, že im priniesli nejaké jablko alebo kúsok chleba. Hanba vám vy špinavá novodobá aristokracia, že sa môžte vôbec pozrieť tým chudákom do očí. Čo ste z nich urobili v tomto kapitalistickom žraločom systéme? Uvalili ste národ do biedy a ešte chodíte sa týmto ľuďom vysmievať?
Ďalšia vec, ktorá v poslednom období sa stala vychýrenou dobročinnosťou našich politických špičiek v súvislosti televíznou reláciou “ V siedmom nebi“, ktorú uvádza Rozboril. Prezentovala sa tu novodobá slovenská aristokracia, ktorá má nazvyš milióny aby nie preto, že ide niekomu pomôcť, ale zviditeľniť sa pred národom akú dobročinnú službu vykonali. Aby každý si to pozrel v televízii akých „šľachetných“ politikov máme. Či už to bol Pelergríni, Danko, ba dokonca veľký ľudomil Kollár, ktorý má autentický zápis zo šetrenia drogovej mafie. Už len boháč Matovič chýba v tejto relácii. Snáď sa nedá zahanbiť ako „najslušnejší“ milionár na Slovensku. Tak na jednej strane okrádajú národ a zároveň sa idú do televízie vystatovať ako národu pomáhajú. Je mi z toho na zvracanie. Politici majú urobiť všetko preto, aby k takejto chudobe nedochádzalo, ale nie vystatovať sa ako záchrancovia životov. Tu je plasticky vidieť, ako naša spoločnosť, ktorú nazývate demokraciou je životnou úrovňou rozdelená do tried. Jedna trieda zazobancov, zlodejov a zbohatlíkov, ktorá žije luxusným životom má na rozdávanie a druhá ako chudoba nemá z čoho vyžiť, býva pod ľudskú dôstojnosť, nemá pomaly čo dať deťom jesť, toto nazývate demokraciu? To kto je za takto fungujúci štát, aby národ trpel? Je to všetko zakliate v samotnom systéme kapitalizmu, ktorý priviedol takto národ do skazy. Absolútne je jedno, ktorá strana vládne, či ľavá, či pravá, je to bledomodrom to isté, lebo všetci podporujú ten krvavý, žraločí a vykorisťovateľský kapitalizmus. Ľudia otvorte oči a zamyslíte sa nad tým, čo z nás urobil tento systém.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.