Vysrať sa na takú slobodu.

17. novembra 2021, miramar, Nezaradené

Už vyše tridsať rokov trvá ten ponovembrový marazmus. Klamlivé propagovanie slobody slovenského národa sa odrážajú najmä v tom, ako tzv. „s l o b o d a “ priniesla pod mostami a v kanáloch bývať mnoho tisíc slovenských občanov. zároveň priniesla tá sloboda státisíce nezamestnaných a vyhnala ich za podradnou prácou do zahraničia. Dnes musí cca 40 tisíc slovenských žien utierať zadky rakúskym a nemeckým fašistom. Takmer 800 tisíc slovenských rodín žije v súčasnosti pod úrovňou chudoby. Toto je nejaká sloboda? Už ani hovoriť nemôžeš pravdu o niektorých komunitách žijúcich na Slovensku.

Áno poniektorým  to štrnganie kľúčov v rok 1989 prinieslo luxusný život, v zahraničí stavať víly ako Kollárovi, Kňažkovi golf na Floride, vyvoleným zazobaným rodičom deti študovať v zahraničí aj za štátne peniaze, atď.

Za 30 rokov Slovensko tápe a prekračuje z nohy na nohu. Nevie sa vysporiadať s obrovskými problémami chudoby, korupciami, rozkrádaním štátu, mafiami, hrubom zneužívaní práva sudcov a prokurátorov, atď, atď. Novým intelektuálom, politikom a oligarchom vyhovuje  tento marazmus a tzv, “ sloboda „. Televízia zavádza našich občanov o slobode, ktorá v skutočností neexistuje. Keď nemáš peniaze, tak nemôžeš ani cestovať, ani dobré sa stravovať, dobre bývať a pod.  To o akej slobode rozprávate vy kapitalistické krysy? Skutočne na takú slobodu sa tak môžme z vysoka akurát vysrať.