Tarkovičov ročný plat 181 000 eur vraj je to ako chudobný príbuzný?

23. júna 2021, miramar, Nezaradené

V tomto systéme kapitalizmu, kde trendy určuje kapitál a nie reálne hodnoty práce človeka  je všetko úplne scestné a prevrátené naruby. Taký vysoko vzdelaný inžinier, alebo architekt, lekár a podobne má hodnotu v tejto spoločnosti tak do 25 až 30 000 eur. Ako je to možné, že s minimálnym vzdelaním taký obsmrdávač tréner futbalistov ako je Tarkovič, ktorý iba sa prechádza po ihrisku s chlapcami, ktorí sa hrajú a z času na čas aj trénujú, má 180 000 eur ročne a vraj oproti ostatným zahraničným trénerom je vraj ako chudobný príbuzný. Prosím vás za čo tých 180 000 eur?

Všetko je v tomto kapitalistickom marazme naopak. Ten kto pracuje má plat len tak, aby vyžil z mesiaca na mesiac a takému futbalovému trénerovi nie je dosť ani 180 000 eur!!. To kde sme došli v tejto zločineckej spoločnosti? Sponzori sponzorujú, štát prispieva a celá mašinéria vedúcich, ktorí na čele s trénerom si užívajú fajnový život. Toto je šport v dnešnom ponímaní a výsledkov niet. Každý si iba užíva, že sa dostal ku korytu, a to predovšetkým takí, ktorým bežná robota smrdí..

Namiesto toho, aby štát vynakladal peniaze na rozvoj športu pre deti a mládež, aby sme mali zdravých ľudí, dávame peniaze pre viac a viac privandrovalcov z  Afriky a rôznych štátov mimo republiky. Už niektoré mužstvá majú samých čiernych, lebo sú súkromné kluby, ktoré robia čo chcú. A ty slovensky robotník s mesačnou almužnou sa teš ako cudzinci využívajú tvoje dane.