Farizejská starostlivosť o chudobných

20. februára 2019, miramar, Nezaradené

Slovensko sa stalo po roku 1989 triednou spoločnosťou. Vznikla trieda boháčov a trieda chudobných, ba až ľudí bez domova, tak ako to býva vo všetkých kapitalistických krajinách sveta. Spoločnosť na Slovensku sa rozdelila na grázlov – zlodejov a slušných a poctivých ľudí. Nastala rivalita ako medzi vlkmi, kto si z toho spoločného uchmátne tú najväčšiu porciu. Bez hanby a bez súcitu si politickí gauneri rozdelili nahonobený majetok našich starých otcov, ktorých žobračenkami vyhnali zo spoločenského života Slovenska.
No je to trápne ako teraz, keď v snahe naďalej po moci si prihrievajú polievočku sladučkými sľubmi ako sa budú starať o chudobných a bezdomovcov.!! Je až zarážajúce to farizejstvo. Práve tí, ktorí rôznymi nekalými podvodmi a špekuláciami si nahonobili miliónové majetky, lietadla, jachty a tučné bankové kontá, práve tí sa najviac vytasujú, ako budú pomáhať chudobným. Tí, čo vykradli tento štát a zobrali majetky do svojho súkromného vlastníctva, tí teraz idú farizejsky hladkať po hlave masu zbedačených ľudí a sľubovať im ako sa budú teraz starať o to, aby nezúfali?. Prípadne nahovárali im ako napr. zbohatlík, úžerník a milionár prezident Kiska na jednom vystúpení pred vysokoškolákmi, že peniaze nie sú všetko, ale mali by ste byť hrdí a šťastní, že žijete v tejto spoločnosti. Taký poslanec Kollár pri každej príležitosti sa pred národom predvádza, ako súciti s chudobou, lenže nepovie, že zbohatol práve na úkor masy slovenskej chudoby. Nie je to farizej? To isté, člen jeho strany Krajniak, ktorý sa bije o post prezidenta, pri každej príležitosti hovorí, ako chce pomáhať chudobe. Možno spomenúť okrem Mečiara, Mikloša, Dzurindu, Matoviča, Počiatka a Kaliňáka, oligarchov ako Kočnera, Baštrnáka, Malatinského, dosadených riaditeľov inštitúcií i množstvo iných zbohatlíkov ako sa stali milionármi. Tí všetci, spolu so slovenskou hereckou elitou vytvárajú výkvet slovenskej aristokracie, ktorí berú chlieb slovenskej chudobe.
Toľko rečí na všetkých úrovniach, ako pomáhať chudobným a bezdomovcom, ale doposiaľ som nepočul jedno slovo od žiadneho politika, č o j e t r e b a u r o b i ť, a b y c h u d o b a n e v z n i k a l a ?, Čo je treba urobiť, aby nevznikali bezdomovci? Na to nikto z nich nevie žiaľbohu odpovedať.!!! Toto je charakteristika dnešného ….izmu. Je to všetko farizejstvo našich vedúcich predstaviteľov štátu. Je to hanba, k čomu sme sa dopracovali.!!!!