Ešte raz o anexii, či kolonizácii ?

9. februára 2018, miramar, Nezaradené

Pomerne dlhú dobu pretrváva v protiruskom svete tzv. anexia Krymu. Privrátenie pred časom požičaného Krymu Ukrajine znamenal pre Rusov význačný strategický ťah, lebo keby to neurobili, tak na Kryme už dávno majú vojenskú základňu Spojené štáty. Bol prekazený plán USA obkľúčiť Rusko zo všetkých strán. Preto USA vytvorili atmosféru  tlaku spolu so západným svetom formou sankcii.

Nikto nikoho nesankcionoval, keď pred časom USA i Anglicko aj západoeurópske štáty anektovali, ba čo viac kolonizovali množstvo štátov po celom svete, ktoré kruto zotročovali.  Ako príklady, Anglicko kolonizovalo: Írsko, Egypt, Irak, Ghana, Malajzia, Cyprus, Nigéria, Jamaika, Trinidad, Tanzánia,Malawi, Zambia, Gambia, Malé divy, Singapur, Guyana, Botswana, Lesotho, Barbados, Maurícius, Svazijsko, Fidži, Bahrajn, Katar, Spoj. arabské emiráty, Bahamy, Grenada, Seychely, Šalamúnove ostrovy, Zimbabwe, Belize, Barbuda, India, Austrália, Gibraltár, dokonca pred časom USA a taktiež Nový Zéland, ktorý doposiaľ riadi tá stará kreatúra anglická kráľovná prostredníctvom gubernátorky (možno o tom málokto vie).

USA anektovali: 5 štátov od Mexika,  Havaj, Mikronézia, Maršalove ostrovy,  Libéria, Hajty, a mnoho ďalších ostrovov v  Pacifiku. To tiež platí o Francúzsku, Holandsku, Portugalsku, Španielsku, ktorí vydolovali celú Afriku a tiež aj Južnú a Strednú Ameriku, atď. Tieto všetky štáty sa nabalili, mnohí ľudia náramne zbohatli, čo doposiaľ im udržuje ten kapitál ich luxusnú  životnú úroveň.

Všetko je na tomto svete politicky a ekonomicky zneužívané. Veľké štáty si dovoľujú voči malým nadradenosť a útlak.  Preto politika a politici sú najhnusnejšia háveď na svete.