Neľudskosť

2. októbra 2016, miramar, Nezaradené

Množstvo našich občanov počas dlhého obdobia odsudzuje aktivity, ktoré vykonala vláda Vladimíra Mečiara a sám Vladimír Mečiar, čo všetci nazývajú Mečiarizmus ako protinárodné aktivity a tiež ako konanie proti ľudskosti, s obrovskými negatívnymi následkami na slovenskú spoločnosť počas doterajšieho obdobia. Jedná sa predovšetkým o rozdávanie štátneho majetku „svojim vyvoleným“ do rúk súkromných vlastníkov, čo pokladám za trestnú činnosť proti národu a tak umožnil umelo vytvoriť tzv. slovenskú aristokraciu. Príslušníci vládnucej strany HZDS sa stali z večera na ráno milionármi a obohatili sa na úkor slovenských občanov, ktorí tieto hodnoty počas dlhého obdobia vytvorili. Z uvedeného dôvodu podľa trestného zákona 300/2005, článok 7) Zločiny proti ľudskosti, § 425 Neľudskosť.
Mimo toho, podľa článku 7 Rímskeho štatútu Medzinárodného trestného súdu odst. 2 a,b. Podľa ods. 2a) ktorý znie: “ Útokom zameraným proti civilnému obyvateľstvu sa rozumie jednanie spočívajúce v opakovanom páchaní činov uvedených v odstavci 1) proti civilnému obyvateľstvu v súlade s politickou líniou štátu, alebo organizácie smerujúcej k prevedeniu takého útoku, alebo s úmyslom napomáhať uplatňovanie takejto politickej línie.
Nie som právnikom, ale mám za to, že by malo byť takéto konanie proti ľudskosti potrestané. Preto vyzývam prokurátorov a najmä generálnu prokuratúru na konanie proti takému obrovskému zločinu proti ľudskosti. Neviem dôvod, prečo doposiaľ za taký dlhý čas žiaden prokurátor neotvoril tento problém.