Založ si blog

Anglosaské vydieranie Slovanov

Po stáročia si zvykli Angličania, že sú pánmi sveta, keď vlastnili polovicu zemegule. Po čase kolonizované národy sa proti anglickému útlaku vzopreli a tak postupne uhasína sláva anglickej zvrchovanosti nad svetom. V poslednom období uzurpovali si moc nad svetom Spojené štáty americké, ktoré predovšetkým tým, že disponujú obrovským zbrojným priemyslom, diktujú svetu ako sa ktoré štáty majú chovať. Priklonili si na svoju stranu samotné Anglicko, aj Nemecko ako dominujúci štát v Európe a tak vytvorili anglosaský komplex, ktorého cieľom je najmä dosiahnuť nadvládu nad Ruskom a ostatnými Slovanskými štátmi v Európe. Za tým účelom používajú akékoľvek prostriedky a hrozby. Vrátenie prepožičaného Krymu Ukrajine do Ruskej federácie nazvali anexiou. No USA si vojenskou mocou privlastnili napr. Havaj, viaceré štáty od Mexika a rôzne ostrovy v Pacifiku, nikto im žiadne sankcie nediktuje. Taktiež že dodnes Angličania okupujú španielske územie ako Gibraltár, tiež mnohé ostrovy v Pacifiku, berú ako samozrejmosť. Keby Rusi nezobrali späť Krym, už dávno by tam bola americká vojenská základňa, ako hrozba pre Rusov.
Cieľom anglosaského zoskúpenia, včítane vytvorenia NATO, do ktorého ako do jarma naši politici nahnali aj Slovensko, je vojenskou mocou a rôznymi sankciami, dosiahnuť moc nad Slovanskými národmi a zároveň nad svetom. Avšak je tu ešte jeden háčik, a to Čína, ktorej sa USA bojí ako čert kríža. Anglosasi porobili si Slovanské národy v strednej Európe a urobili si z nich svoje kolónie. Vidina New Yorských ligotavých mrakodrapov našimi hlúpymi politikmi a politikmi štátov strednej Európy dotiahla naše Slovanské národy do doby kolonializmu ako pred stáročiami. Úmyselným zničením pôvodného priemyslu i poľnohospodárstva a na to dotiahnutím západného kapitálu, dosiahla sa totálna závislosť nielen na automomobilkách, ale aj na dovoze všetkého druhu najmä potravín závadnej štvrtej kategórie. Takto sa postupne darí ničiť Slovanské národy. Každý deň si vymýšľajú rôzne kauzy, ako napr. otravu Škripaľovcov, sankcie a pod. Naši primitívni politici na čele s americkým pätolízačom Kiskom, sa potrebujú blysnúť ako najlepší priatelia USA, súhlasia s každým kontroverzným názorom šialenca Trumpa, bláznivých nápadom kancelárky Merkelovej, príkazom velenia NATO, atď. To je dôkaz ujarmenia Slovenska, Česka, Poľska, Slovínska, a ďalších stredoeruópskych štátov ako totálne závislých novodobých kolónií. No anglosaské vydieranie naďalej pokračuje. Už Nie sme hrdý slovenský národ, ktorý vzdoroval Uhorskej nadvláde a protihitlerovským postojom. Sme prikrčení hlupáci, ktorí všetko zožerie, čo pripraví anglosaská čvarga. Je mi veľmi ľúto, že dobrovoľne znášame toto vydieranie.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.