Založ si blog

Ešte raz o anexii, či kolonizácii ?

Pomerne dlhú dobu pretrváva v protiruskom svete tzv. anexia Krymu. Privrátenie pred časom požičaného Krymu Ukrajine znamenal pre Rusov význačný strategický ťah, lebo keby to neurobili, tak na Kryme už dávno majú vojenskú základňu Spojené štáty. Bol prekazený plán USA obkľúčiť Rusko zo všetkých strán. Preto USA vytvorili atmosféru  tlaku spolu so západným svetom formou sankcii.

Nikto nikoho nesankcionoval, keď pred časom USA i Anglicko aj západoeurópske štáty anektovali, ba čo viac kolonizovali množstvo štátov po celom svete, ktoré kruto zotročovali.  Ako príklady, Anglicko kolonizovalo: Írsko, Egypt, Irak, Ghana, Malajzia, Cyprus, Nigéria, Jamaika, Trinidad, Tanzánia,Malawi, Zambia, Gambia, Malé divy, Singapur, Guyana, Botswana, Lesotho, Barbados, Maurícius, Svazijsko, Fidži, Bahrajn, Katar, Spoj. arabské emiráty, Bahamy, Grenada, Seychely, Šalamúnove ostrovy, Zimbabwe, Belize, Barbuda, India, Austrália, Gibraltár, dokonca pred časom USA a taktiež Nový Zéland, ktorý doposiaľ riadi tá stará kreatúra anglická kráľovná prostredníctvom gubernátorky (možno o tom málokto vie).

USA anektovali: 5 štátov od Mexika,  Havaj, Mikronézia, Maršalove ostrovy,  Libéria, Hajty, a mnoho ďalších ostrovov v  Pacifiku. To tiež platí o Francúzsku, Holandsku, Portugalsku, Španielsku, ktorí vydolovali celú Afriku a tiež aj Južnú a Strednú Ameriku, atď. Tieto všetky štáty sa nabalili, mnohí ľudia náramne zbohatli, čo doposiaľ im udržuje ten kapitál ich luxusnú  životnú úroveň.

Všetko je na tomto svete politicky a ekonomicky zneužívané. Veľké štáty si dovoľujú voči malým nadradenosť a útlak.  Preto politika a politici sú najhnusnejšia háveď na svete.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.