Založ si blog

Aké bolo a aké je Slovensko

Dnešná novodobá politická garnitúra za podpory najmä televízie a všetkých médií, ktoré sú v rukách západných okupantov, neustále nadávajú na bývalý režim, na školách učia mladých ako bolo zle za socializmu – za bývalej ČSSR, osočujú socializmus ako zločinecký režim, no úmyselne zamlčujú mladej generácii tieto faktá:
Ukážte mi jediný národ na svete, v našej velikosti, ktorý pred rokom 1989 dokázal vyvíjať a vyrábať tryskové lietadla, dopravné lietadla, atómové reaktory, lokomotívy, autobusy, trolejbusy, traktory, radary, motocykle, automobily nákladné i osobné, výkonné zbrane, tkáčske stavy, poľnohospodárske stroje, turbíny, námorné i riečne lode, tanky, buldozéry, žeriavy, špičkové sklárske a porcelánové výrobky, ktoré si objednávali Američania i Kanaďania, podieľať sa na výskume vesmíru, vyrábať kvalitnú oceľ a hutné výrobky aj textil a vyvážať do celého sveta!!!. Budovať hydroelektrárne, vodné nádrže a rozvody pitnej vody, plynofikácia, elektrifikácia železníc, vybudovanie státisíce mestských bytov, škôl, škôlok a jaslí, zotavovní pre pracujúcich, poskytovanie nenávratných pôžičiek pre mladomanželov, na výstavbu rodinných domov, zadarmo ROH rekreácie v liečebných zotavovniach, ženy išli vo veku 57 rokov do dôchodku, pri viacerých deťoch aj skôr, no ťažko sa im z práce odchádzalo. To, čo naši otcovia a dedovia za 40 rokov od vojny zničenej našej krajiny vybudovali, stranícki nadšenci spolu so západnou pliagou po roku 1989 sprivatizovali a rozkradli. Pripravili náš národ o prácu, pre mnohých o bývanie i o rodiny. Pred časom každý musel pracovať, nie ako teraz keď mládež bez práce sa povaľuje a na každom kroku sú len krádeže a zabíjanie. V športe sme boli na špici, ako v hokeji, kde sme boli niekoľkokrát majstrami sveta, vo futbale vicemajstrami sveta po tesnej prehre s famóznou Brazíliou a vo futbale majstrami Európy, vynikajúci v gymnastike, atď. Pozrite, kde sme teraz?
Národ, ktorý bol sebestačný vo výrobe potravín, bez jednej koruny dlhu, so značnými pohľadávkami v zahraničí. Teraz sme závislí iba od západných investorov a stali sme sa len montážnou dielňou automobilov. U nás vznikla aristokratická šľachta, na druhej strane značná chudoba, nezamestnanosť s bezdomovcami. O dôchodkoch sa nedá ani hovoriť. Za krátky čas už ani pôda, ani voda nebude naša. Mocipáni a nadnárodné spoločností, západné banky a poisťovne s nami robia čo chcú. Teraz nastal zločinecký režim.!!!! Väčšinu potravín dovážame, lebo poľnohospodárstvo a potravinárske podniky nám zničili, aby nám zasielali svoje. Skúpili všetky pivovary, ktoré vlastní holandská Heineken,(mimo iného vlastní 125 pivovarov na svete! včítane aj českého Prazdroja a slovenského Šariša.) Slovensko ako štát ostal iba v názve, lebo Brusel nám diriguje čo musíme, alebo nesmieme robiť. Prakticky sme sa stali typickou kolóniou ako pred časom africké štáty. Vidíte ako teraz dopadli, keď kolonizátori odišli?. Boli sme schopný národ, no vidíte, čo zo Slovenska sa stalo. Prosím vás, nehovorte mládeži klamstvá, lebo oni neskôr budú vašim hrobárom.
T

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.