Založ si blog

Kde ste sudcovia a novinári?

Za 27 rokov tejto kapitalist, ickej spoločnosti sa nakopilo v našom štáte obrovské množstvo zlodejiny, podvodov, úžerníctva, korupcie a ďalších problémov, ktoré majú za následok obohacovania sa jednotlivcov a zvyšovanie chudoby väčšiny našich občanov. Len sa pozrime na ročné pol miliónové príjmy politikov a príjmy bežného občana. Toto celé dianie je vlastné tomuto nášmu kocúrkovskému štátu, kde vládne totálna diktatúra, ktorú politici nazývajú demokracia, len preto že sú volení, pri tom volitelia ani nevedia koho volia a v konečnom dôsledku sú vždy oklamaní. Politici oklamali národ už pri samotnom rozdelení bývalého Československa, kedy si svojvoľne skupina politikov rozhodla tak závažnú vec.
Teraz si pripomeňme rôzne kauzy a podvody, ktoré politici páchali od roku 1989:
– Kupónová privatizácia (1992)
– Divoká Mečiarova privatizácia
– Privatizácia VSŽ Košice
– Privatizácia trasnspetrol
– Privatizácia SPP
– Nástenkový tender
– Kauza platinové sitka (2011)
– Kauza nafta Gbely (1994-98)
– Kauza technopol
– Kauza emísie (2008)
– Kauza diamantová baňa (Mikloš)
– Kauza sasanka
– Predané letisko Bratislasva
– Kauza gorila
– Bombardovanie Srbska (Dzurinda)
– Zničenie slovenského poľnohospodárstva
– Rozdeľovanie eurofondov
– Podplácanie voličov
– Úžerníctvo
– Neplatenie daní
– Mnojo ďalších

Máme toľko súdmych dvorov ako ústavný súd, najvyšší súd, špeciálny súd a množstvo sudcov krajských i okresných a žiadne veľké veci za obdobie 27 rokov neboli ešte doposiaľ vyriešené. Kto je za tento stav zodpovedný? V televízii ukazujeme také drobné hlúpostí ako podplatenie za 20 eur a robíme z toho kowbojku. Ale veľké veci zametajú pod koberec. Ruka ruku umýva a oba sú špinavé?. Všetci politici majú maslo na hlave, preto si podriadili ako políciu, tak aj súdnictvo a preto nikdy žiadna kauza v tejto zhnitej spoločnosti nebude vyriešená. Kde ste teraz novinári? Už ste na tieto kauzy zabudli? To, čo novinári robia, je iba bubububu, aby sa ako novinári dobre zapísali, no neskôr už tie problémy ich absolútne neťažia. Však je toho množstvo. Prečo sa nevrátite späť ku spomínaným kauzám? Naši novinári sú iba zamestnancami niektorých privilegovaných vrstiev? Alebo sú riadení niekym? Čo je za tým, že sa nič spätne nerieši? Politici si vytvorili také zákony, aby boli kauzy po pár rokoch premlčané, ako napr. u Mečiarových prešľapov. Toto je iba bláznenie občanov a každá kauza po rokoch vychladne a nikdy sa nič nestalo. Ľudia trpia a vy si napchávate vrecká na úkor národa.
Je tu potrebné spomenúť najmä týchto politikov: Mečiar, Slota, Dzurinda, Mikloš, Gašparovič, Fígeľ, Bugar, Paška, Radičová, Fico, Kaliňák, Kiska, Sulík, Počiatek, Matovič,Kováč, Danko, Malchárek, Lipšic, Kukan, Rusko, Kaník a ďalší. Všetci boli u vzniknutých problémoch a kauzách, jeden viac, druhý menej, no nikto nie je čistý. Národ má už toho dosť a preto očakávajte, že tieto problémy vyženú ešte viac národ do ulíc. Každý z vás nezabudne nadávať na socializmus, ale toto, čo sa teraz robí v tejto kocúrkovskej spoločnosti, nemá v dejinách obdobu.

Ďalšie mrtvé a zranené slovenské opatrovateľky

21.12.2023

Zo Slovenska pracuje v zahraničí, najmä v Rakúsku, Nemecku Švajčiarsku a v ďalších štátoch mimo Slovenska niekoľko tisíc opatrovateliek. Nakoľko tie žienky najmä z Východného a Stredného Slovenska nenašli doposiaľ dostupnosť práce vo svojej vlasti, museli za nedôstojných podmienok hľadať prácu v zahraničí. Tieto ženičky, niektoré skoro šestdesiatníčky sú [...]

Ako slovenská mafia a slovenská aristokracia urobila ekonomickú genocídu slovenského národa

03.12.2023

Začiatky prechodu od socializmu ku kapitalizmu boli poznačené obrovskými machináciami a podvodmi slovenských politikov i ďalších vplyvných osobnosti. Predovšetkým to boli právnici, ktorí vytunelovali fungujúce slovenské podniky. 80 % slovenských podnikov, včítane poľnohospodárskych družstiev bolo doslova zničených a tých lukratívnych 20 % boli pohltené zahraničným [...]

LGBTI ako novodobá choroba ľudstva

01.12.2023

Chémia vládne svetu. Celé galaxie vo vesmíre, včítane vzniku našej planéty sú výsledkom chemických procesov. Chémia sa dostáva čím ďalej , tým viac do každodenného života človeka. Neustále snahy o dorábanie väčšieho množstva potravín a aj zvyšovanie ziskov výrobcov potravín, sa zvyšujú výnosy plodín tým, že sa stále vo väčšej miere používajú rôzne [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.